OLDTIMER GOKKAST

De Oldtimer gokkast van Tanzoo is een vernieuwde versie van deze klassieke gokkast. Vroeger werd deze gokkast al veelvuldig gespeeld in kroegen en kan nu ook online gespeeld worden. Beneden heb je de kans op 20 credits te winnen met sterren op willekeurige posities. De kersen geven sneller prijs doordat je met één kers al een winst kan pakken. Alle punten kan je naar boven toe spelen en opsparen. Je kan er ook voor kiezen om direct boven te gaan spelen met vijf actieve winstlijnen.

Beneden speel je met één winlijn en een inzet van 1 punt per keer. Hier kan je winsten pakken van 4 tot aan 200 punten. Met de Tanzoo symbolen krijg je de hoofdprijs van 200 punten, wel dienen deze op een actieve winstlijn weergegeven te worden. Wil je liever boven spelen met meer risico? Verhoog dan de inzet en speel meteen voor hogere prijzen. Sinaasappels, peren of citroenen geven 40 punten per gevormde combinatie, de zevens, frambozen, watermeloenen of kronen geven 80 punten. De tanzoo symbolen zijn ook hier de hoogste combinatie en geven je maar liefst 200 punten per keer.

Als je voor het eerst gaat spelen op de Oldtimer gokkast kan je gratis gaan spelen. Je kan ook geld storten om voor echt geld te spelen. Je betaald hier met iDeal, mobiel, paysafecards of Moneybookers. Maak een gratis speelaccount aan en bewaar je punten altijd veilig op de online gokkast. De volgende keer dat je weer verder gaat spelen kan je gemakkelijk met dezelfde punten doorspelen. Ook is het mogelijk om ondertussen te navigeren naar andere spannende Tanzoo gokkasten. Speel vandaag nog de Oldtimer gokkast online en beleef de spanning!

Circus.nl

Circus.nl

Software: netent

Jacks.nl

Jacks.nl

Software: netent